Program Zaželi

GODINA DANA PROVEDBE PROJEKTA ZAŽELI ˝DA-ŽELIM POSAO˝ OPĆINE ROVIŠĆE

Općina Rovišće aktivno nastavlja s provedbom projekta Zaželi ˝DA-želim posao˝ još oko godinu dana. Ugovor je potpisan u srpnju 2019. godine i od tada se uspješno provodi na radost mnogih starijih i nemoćnih, odnosno krajnjih korisnika, a i žena djelatnica programa koje vode brigu o njima.

Program Zaželi

BRIGA O STARIJIMA I NEMOĆNIMA U OPĆINI ROVIŠĆE U VRIJEME PANDEMIJE

Općina Rovišće je potpisivanjem ugovora u srpnju 2019. godine započela s provedbom projekta Zaželi ˝DA-želim posao˝. Zahvaljujući ovom programu koji se financira sredstvima Europske unije, zaposleno je 10 žena koje skrbe za više od 40 krajnjih korisnika, a ukupna vrijednost projekta seže preko 2,5 milijuna kuna.

Božićni kolači

BOŽIĆNI KOLAČI ZA 46 KORISNIKA PROJEKTA ZAŽELI OPĆINE ROVIŠĆE

Zaposlenice programa Zaželi ˝DA-želim posao˝ svakodnevno uljepšavaju živote krajnjih korisnika. Kako je Božić pred vratima razveselit će svojih ukupno 46 korisnika za ovogodišnje blagdane.

Početna konferencija

PODIJELJENI PRVI PAKETI KUĆANSKIH I OSNOVNIH HIGIJENSKIH POTREPŠTINA

Općina Rovišće u početku je provođenja projekta Zaželi ˝DA-želim posao˝. U sklopu projekta zaposlenih 10 žena svakodnevno obilazi krajnje korisnike i obavlja svoj posao vrlo odgovorno te brinu o 46 korisnika unutar Općine.

Početna konferencija

POČETNA KONFERENCIJA PROGRAMA ZAŽELI ‘DA - ŽELIM POSAO’

U Općini Rovišće 7.10.2019. godine s početkom u 12,00 sati uspješno je održana početna konferencija u sklopu programa Zaželi ˝DA-želim posao˝. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i jedan je u nizu projekata koje provodi Općina Rovišće.